Καταγραφικά θερμοκρασίας & υγρασιας με οθόνη

Συσκευές Ποιοτικού Ελέγχου
Καταγραφικά Θερμοκρασίας / Υγρασίας

USB DATALOGGERS - Καταγραφικά Θερμοκρασίας / Υγρασίας με οθόνη LCD για καταγραφή και μεταφορά δεδομένων σε H/Y μέσω θύρας USB. Κατεβάστε τον κατάλογο με τα διαθέσιμα μοντέλα για να δείτε την τιμή τους.


  • LASCAR
  • Καταγραφικά Θερμοκρασίας κατάλληλα για χρήση σε ψυγεία, καταψύκτες, φορτηγά, αποθήκες και οπουδήποτε απαιτείται η καταγραφή. Σας απαλλάσσουν από τη συνεχή καταγραφή θερμοκρασίας με το χέρι και απλοποιούν τη τήρηση του πλάνου HACCP αναφορικά με θερμοκρασία και υγρασία. Είναι πανεύκολα στη χρήση. Με τη χρήση του λογισμικού το οποίο διατίθεται δωρεάν μπορείτε να ρυθμίσετε τα καταγραφικά για τη συχνότητα της καταγραφής. Η όλη διαδικασία γίνεται στον υπολογιστή. Τοποθετείτε το καταγραφικό στο χώρο που θέλετε. Όλες οι μετρήσεις αποθηκεύονται στη μνήμη του. Τα αποτελέσματα της καταγραφής παρουσιάζονται σε πίνακες και σε γραφήματα στον υπολογιστή με αναλυτικά στοιχεία όπως ημερομηνία ώρα θερμοκρασία κτλ

    Τα θερμόμετρα αυτά λειτουργούν αυτόνομα με μπαταρία καταγράφοντας στην εσωτερική τους μνήμη τις τιμές της θερμοκρασίας όπως λαμβάνεται από τον ενσωματωμένο, υψηλής ακριβείας αισθητήρα, σε τακτά χρονικα διαστήματα. Η πλήρης παραμετροποίηση των θερμομέτρων επιτρέπει την καταγραφή για μήνες χωρίς να χρειαστεί η δική σας παρέμβαση. Το μόνο που έχετε να κάνετε όταν θέλετε την αναλυτική αναφορά των τιμών θερμοκρασίας είναι να συνδέσετε το θερμόμετρο μέσω USB στον υπολογιστή σας και να ανακτήσετε τα δεδομένα από το θερμόμετρο σε μία πληθώρα μορφών, έτοιμα ακόμα και για την εισαγωγή τους στο σύστημα HACCP σας.

  • Φόρμα Επικοινωνίας